Nadílka od Mikuláše tak trochu jinak

…a máme tady zas, ten předvánoční čas…

Přišla doba adventu, Mikuláše a Vánoc, ale taky trvá doba různých opatření a hlavně doba, kdy je tak těžké se setkávat osobně. A tak i my, zaměstnanci Spolku Pěstoun, jsme museli zrušit nejen všechna vzdělávání, ale i tradiční společnou mikulášskou nadílku pro vaše – naše děti.  Bylo nám to líto a přemýšleli jsme, jak to udělat. A vymysleli! My vám ty „medaile“ prostě přivezeme😊. Díky různým sponzorským darům jsme mohli pro děti nabalit dárečky a postupně je  k vám i dopravíme. Každá klíčová pracovnice zná své pěstounské děti, a tak nebylo těžké připravit balíček takřka „na míru“ pro každého.  A že jsme to dělali s láskou, to je nad slunce jasné, neboť padaly věty typu „tohle si beru já pro svého broučka“ „jéééé, tohle bude moje pro moji ….od paní…..“ „ty jo, tak z tohohle fakt bude mít ……..radost“ atd. Prostě vaše děti jsou i našimi, a i když teď je vše složitější, těšíme se už na jaro, až se snad společně potkáme třeba na našem prvním vzdělávání.

Užijte si krásný předvánoční čas a Vánoce prožijte v klidu a pohodě a teď už jen

…balíčky letí k dětem…